Om Dolda skruvar

Historien bakom doldaskruvar.se började 2014 då jag byggde en altan i radhuset i Hässelby utanför Stockholm. Jag och min fru ville ha en altan utan synliga skruvar för att det skulle vara skonsamt för våra barns små fötter och för att det skulle bli en snygg finish på altanen.

Lösningen blev att jag skruvade hela altanen underifrån med en vinkel på skruvdragaren, något som var väldigt tidskrävande och slitsamt.

Sommaren efter skulle vi bygga en terass med tillhörande pergola i andra änden av tomten. Denna gång hade jag fått nys om en ny produkt, CAMO skruvar, som löste problemet mycket enklare och smidigare än att skruva underifrån. Produkten fanns inte att få tag på i Sverige utan jag beställde den via Storbritannien. Det blev inte billigt (då jag var tvungen att importera dem), men det blev riktigt bra.

Den här produkten måste jag bara få ut till andra i vårt avlånga land! Och nu finns den tillgänglig för dig via doldaskruvar.se.