Om Dolda skruvar

Jag älskar att vara barfota i trädgården och har alltid ett projekt på gång. Konceptet “Barfotasäkra sin altan” har varit med från starten och har satt grunden till utbudet i e-butiken.

Sedan jag öppnade e-butiken 2016 har det gått i en rasande fart och jag levererar enorma mängder skruv och linoljesåpa till hela Sverige.

Läs gärna mer om min resa här nedan. Må gott! /Christian

 • Sommaren 2014

  Där allt började

  Historien bakom Dolda Skruvar började 2014 då jag byggde en altan i radhuset i Hässelby utanför Stockholm. Jag och min fru ville ha en altan utan synliga skruvar för att det skulle vara skonsamt för våra barns små fötter och för att det skulle bli en snygg finish på altanen.

  Lösningen blev att jag skruvade hela altanen underifrån med en vinkel på skruvdragaren, något som var väldigt tidskrävande och slitsamt.

 • Sommaren 2015

  Wow! Äntligen en lösning!

  När vi återigen skulle bygga ett trädäck, denna gång med tillhörande pergola i andra änden av tomten, hade jag fått nys om en ny produkt, CAMO Fasteners, som löste problemet att få dold infästning mycket enklare och smidigare än att skruva underifrån. Produkten fanns inte att få tag på i Sverige utan jag beställde den via Storbritannien. Slutresultatet blev riktigt bra!

 • Maj 2016

  Lansering av doldaskruvar.se

  Sedan jag själv använde CAMO Fasteners var jag helt frälst och bestämde mig för att börja sälja produkten i Sverige. I maj 2016 lanserade jag e-butiken doldaskruvar.se och som första butik i Sverige erbjöd jag nu dold infästning!

 • April 2017

  Nordiska Trädgårdar

  I april 2017 satsade vi på att lyfta Dolda Skruvar ytterligare och medverkade därför på trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar. Gensvaret var väldigt positivt och vi fick möjligheten att träffa många av våra kunder.

 • Maj 2019

  Linoljesåpa

  På trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar hittade jag produkten linoljesåpa och efter att ha testat den och sett det fantastiska resultatet börjar vi nu sälja produkten i e-butiken. Linoljesåpan ger en mjuk, len och silvergrå altan redo för små barfota-fötter. En produkt helt i linje med vårt koncept att barfotasäkra sin altan.

 • April 2020

  Startar Facebook-gruppen “Bygga och inreda uteplats/altan/trädäck”

  När våren drog igång 2020 var pandemin ett faktum och semesterresorna ett minne blott. Fler och fler ville utveckla sin hemmamiljö och för att skapa en plattform för detta intresse skapade jag Facebook-gruppen Bygga och inreda uteplats/altan/trädäck.

 • Juli 2021

  100 000 medlemmar i Facebook-gruppen “Bygga och inreda uteplats/altan/trädäck”

  Vilket gensvar det varit i Facebook-gruppen, den har nu vuxit till 100 000 medlemmar och Sveriges största Facebook-grupp för altan och uteplats. Medlemmarna i gruppen delar med sig och inspirerar varandra och helt otroligt vad många fantastiska uteplatser det byggs. Gå gärna med du också!

 • Juni 2022

  100 000 kvm altan såpaskurat

  Linoljesåpan har seglat upp som en favorit hos många när det kommer till behandling av altanen. Räknar med att vi nu har levererat linoljesåpa som räcker till ca 100 000 kvm trall.

Produkttips